De sidste km i årets Tour er kørt og dermed er det også tid til en slutstilling i BetXperts Tour-konkurrence. Bosse30 sejrede. Se de øvrige præmievindere her.

3353 km har årets Tour-felt været ude på fordelt på 21 etaper. Der blev sat flot punktum med det legendariske opløb på Champs Elysees i Paris. Tyske Andrei Greipel føjede endnu en sejr til samlingen og nåede 4 etapesejre. Sky-rytter Chris Froome blev den helt store triumfator med både den gule trøje og bjergtrøjen.

Med årets Tour de France overstået er det også blevet tid til at kåre de sidste præmievindere i Leaderboard-konkurrencen i BetXperts Tour de France-konkurrence sponsoret af Betfair Sportsbook*.

Bosse30 løb med den samlede sejr

Der har været spænding i spidsen af konkurrencen lige fra start. På det seneste har Bosse30 skillet sig ud, og han havde på sidste etape sat sin lid til Greipel. Med tyskerens sejr bragte Bosse30 sig op på 6 fuldtræffere og holdt fast i føringen. Hammond havde ligeledes satset på Greipel, og det kaster en andenplads af sig med 5 fuldtræffere. Hele 7 brugere havde hver 4 fuldtræffere, og derfor er tredjepladsen fundet ved lodtrækning - som er faldet ud til mbkle.

Endelig stilling

1. præmie: 1000 kr freebet til Betfair Sportsbook*: Bosse30

2. præmie: 750 kr freebet til Betfair Sportsbook*: Hammond

3. præmie: 500 kr freebet til Betfair Sportsbook*: mbkle

De vindere der ikke tidligere har sendt deres Betfair-brugernavn bedes sende til [email protected].