Kun et par uger efter Tottenham's 3-4 nederlag til Manchester City hvor holdet førte 3-0 ved pausen, lykkedes det næsten at gentage kunststykket da man søndag eftermiddag spillede hjemme på White Hart Lane mod Leicester.

Tottenham førte med 3-1 indtil det 51. minut hvor Ferdinand reducerede for Leicester som herefter fik en mand vist ud. Alligevel lykkedes det for gæsterne at komme foran 4-3 før Tottenham via Defoe fik det ene point reddet i hus i det 89. minut.

Hos verdens største spillebørs Betfair* hvor man kunne spille på kampen samtidig med at den var i gang blev der i alt indgået væddemål for godt 22 millioner kr. og oddsene svingede under opgøret nærmest som var de på en rutschebane.

I starten af anden halvleg var en sejr til Totteham handlet helt ned til odds 1,06, og inden Ferdinands reducering var der indgået væddemål på en sejr til hjemmeholdet for mere end 4 millioner kr. på odds 1,10 og derunder.

En sejr til Leicester gav i starten af anden halvleg knap 100 gange pengene men det ændrede sig i takt med holdets scoringer, og kort før Tottenham's udligning var en Leicester sejr handlet helt ned til odds 1,21.

Nu endte kampen 4-4 og der har uden tvivl været en del kunder hos Betfair* som gerne vil skrive under på at en fodboldkamp vitterligt ikke er forbi før dommeren har fløjtet af. I hvert fald ikke så længe Tottenham spiller med... :-)