Lørdag mødes to af topholdene i Premier League, Arsenal og Portsmouth. At der er tale om en topkamp, er noget af en overraskelse idet Portsmouth som nyoprykker ikke var udset til at blande sig i toppen af Premier League. Holdet har endnu ikke tabt en kamp, men kan forvente en "varm" eftermiddag når de møder Arsenal som hidtil har vundet alle deres kampe.

Begge mandskaber har indtil videre spillet underholdende fodbold, så måske er der en eftermiddag med masser af mål i vente, og man skal nok ikke helt afskrive Portsmouth's chancer da holdet råder over en række spillere der ved hvordan man finder netmaskerne.

Hos den internationale spillebørs Betfair* er størstedelen af omsætningen indtil videre sat på Arsenal, således at oddset på en hjemmesejr er gået fra odds 1,39 til 1,31. En sejr til Portsmouth giver odds 12,5 og et uafgjort resultat kan på nuværende tidspunkt handles til odds 5,9.

Som så mange af de andre sportsbegivenheder Betfair* dækker, kan du spille på kampen mellem Arsenal og Portsmouth helt indtil sidste dommerfløjt. Det betyder at hvis du efter kampen er gået i gang syntes at kunne se en indikation af kampens udfald, måske bliver en nøglespiller skadet eller et af holdene virker til at have en off day, så har du mulighed for at placere nye væddemål.