TDC-analytiker ved Sydbank, Morten Imsgard, ser TDCs investering i Bet25 som et led i at fastholde kunder, og ikke nødvendigvis som en overskudsgivende investering. 

"For mig at se er det ikke noget problem, at TDC ikke tjener penge på Bet25, så længe at de har en klar vurdering af, at det er et produkttilbud, der er med til at fastholde kunderne," siger Morten Imsgard, TDC-analytiker ved Sydbank til BetXpert. 

Ifølge Morten Imsgaard er Bet25 en supplementsløsning til TDCs allerede eksisterende produkttilbud:

"For TDC er det mere relevant at prøve at bygge en forretning op om at beskytte deres kundedatabase, mere end at det handler om, at der kan være god indtjening i at eje et bettingfirma. Jeg tror ikke, at det har været ideen fra TDC, at det er et forrentingsområde de kan udvikle til at blive velindtjenende. Det er mere en supplementsløsning til det, der er kerneforretningen."

Så du ser stadig, er der er potentiale i investeringen fra TDCs side?

"Ja, det vil jeg mene. Så længe at de kan forsvare det ud fra argumenter om, at de er nødt til at have den slags tilbud for at kunderne er så tilfredse som overhovedet muligt. I den store TDC-kontekst er det relativt beskedne investeringer, der skal laves i den her type add-on-services for at holde kunderne tilfredse. Det kan være langt bedre givet ud, end det er at begynde at miste kunderne i et hurtigere tempo, end de gør i forvejen.

Bookmakeres livestreaming er en trussel mod TDC

De fleste bookmakere tilbyder live-streamning af store sportsbegivenheder, såsom den italienske serie A, den spanske La Liga eller store tennisturneringer som French Open. Andre streamingtjenester tilbyder også livesport som for eksempel NFL Network. Den øgede konkurrence på visning af livesport betyder ifølge Morten Imsgard, at TDC er bange for at miste deres lukrative kunder, der har de store tv-pakker for at se livesport. 

"Hvis et af deres (kunderne, red.) argumenter for at smutte er, at det er smartere at se livesport gennem en streamingoperatør, der også tilbyder betting, så har TDC reelt ikke råd til ikke også at have den platformsløsning," siger Morten Imsgard. 

Ifølge TDC-analytikeren er en af TDCs største udfordringer, at deres kunder bliver lokket væk fra TDCs traditionelle kabeltv-pakker af andre tilbud som for eksempel bookmakernes streamingtjenester. 

"Noget af det, de frygter, er, at blive reduteret til bare at være nogen, der kun leverer adgang til internettet. Det er lidt det, vi ser med Netflix's succes i Danmark, hvor det er blevet sværere for tv-operatørerne, da kunderne er loyale over for Netflix, men ikke hvordan de får adgang til Netflix. Det handler for TDC om at tilbyde deres kunder en så fuldendt produktpalette som muligt for at forsøge at fastholde kundeloyaliteten," siger Morten Imsgard og fortsætter:

"Man kan spørge, om, man så overhovedet skal tjene penge på noget som Bet25? Det ville være fint, hvis man kunne det, men i første omgang ser jeg det som en investering i et supplerende produkt, som skal være med til at fastholde kunder."