Store chancer for Fischer til FCK

Besøg Danske Spil
Emne: Bookmakere
Af Danske Spil, Fre. 22. dec. 2017, 10:06
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på artikler
Danske Spil bonus på 500 DKK

Danske Spil tilbyder alle nye kunder en bonus på 500 DKK, svarende til 100% af første indbetaling.


Vis flere detaljer
Vilkår og betingelser
Sponsoreret annoncørnyhed fra Danske Spil

BT fortalte onsdag historien om, at Mainz-danskeren Viktor Fischer kunne være på vej væk fra klubben i jagten på mere spilletid. Avisen fortalte i samme ombæring, at FC København kunne være en mulighed for spilleren, der stadig er en kandidat til VM-truppen til sommer.

 

- Det lyder som en transfer, der giver god mening for begge parter. Fischer kan få spilletid i Danmark, hvor han ved, at opmærksomheden omkring ham bliver stor. Det må være attraktivt for ham i månederne op mod VM. Derudover mangler FCK offensiv pondus. Det får de i Fischer, så vi ville slet ikke blive overraskede, hvis handlen går hjem, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil.

 

Oddset på, at Fischer spiller i en anden klub end Mainz efter januars transfervindue er 1,45. Oddset på, at han bliver er 2,40.

 

Danske Spil har odds 2,50 på, at Fischer spiller i FCK, når transfervinduet er overstået. Tjek Danske Spils transferodds lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/transfer


Denne nyhed er en annoncør-nyhed og er ikke produceret af BetXpert. Spørgsmål vedrørende nyheden kan rettes til Danske Spil.

Læs kommentarer (0)

Bookmaker anmeldelser