I denne uge spilles turnering nummer 1.000 på den Europæiske Tour, når man torsdag begynder den 50. udgave af Volvo PGA Championship i Wentworth, England.

Efter Trevor Immelman’s sejr i Deutsche Bank Open i sidste weekend, bliver det spændende at se, om sydafrikaneren kan lave endnu et topresultat. Sidste år blev Immelman nummer 2 på Wentworth, efter at have tabt efter omspil til Igancia Garrido fra Spanien.

Sportingbet tilbyder odds 21,00 på, at Trevor Immelman kan vinde endnu en titel på den Europæiske Tour. Favoritter i feltet er verdens for tiden nummer 2 og 3, Vijay Singh og Ernie Els, som giver henholdsvis odds 7,00 og 6,00 for en sejr.

Englænderen Justin Rose kunne være et frækt bud i denne weekend. Justin Rose bruger meget tid på den amerikanske PGA Tour, men vil selvfølgelig gøre alt for at lave et godt resultat på hjemmebane. Sportingbet er ude med hele odds 51 på en engelsk sejr. Sammenlignet giver Dansk Tipstjeneste kun odds 18,00 for samme væddemål.

Flere danskere har også gode erfaringer med turneringen i England. I 2002 formåede Anders Hansen at vinde turneringen. Danskeren har i de seneste uger vist storform, og Sportingbet giver odds 34 for en sejr til Anders Hansen. En anden dansker, som viser god form for tiden, er Søren Kjeldsen. Sidste år sluttede han som nummer 7 i samme turnering og efter sidste uges flotte 5. Plads i Deutsche Bank Open, skal han bestemt ikke afskrives. Odds 81,00 er under alle omstændigheder attraktivt. Eller hvad med odds 20,25 for en placering i top 5.

Der er selvfølgelig en masse andre spændende væddemål til Volvo PGA Championship, som alle kan ses hos Sportingbet.