Stanleybet åbner egen betting-shop på Amager

Af , Ons. 27. nov. 2013, 11:25
Denne side indeholder henvisnings-links.
+1
Du skal være logget ind for at stemme på artikler

Relaterede emner, ordbog

Væddemål

Torsdag slår Stanleybet dørene op til den første af en række egne butikker til de danske bettere.

 

Det bliver fremover muligt at foretage sine bets i lækre omgivelser hos Stanleybet-shoppen på Amagerbrogade i København. I den nye 100 kvm. store betting-butik vil det bl.a være muligt at spille på live-odds og se fodbold og anden sport på flere skærme i butikken.

 

Et af trækplastrene er den 4 meter brede Live-wall, og shoppen er second-to-none hvad angår design og alle områder er holdt i Stanleybet farver. Derudover er der indrettet et område med spilleautomater, og det er desuden også muligt at købe varme og kolde drikke og snacks i butikken.

 

Betting-shoppen på Amager er kun starten på en større Stanleybet-indmarch. I første omgang er planen, at de næste to Stanleybet betting-shops også bliver i København, med yderligere to butikker er på tegnebrættet i Storkøbenhavn, men derudover er der planer om tre betting shops i Århus og Aalborg.

 

Endelig forventer Stanleybet også at indgå aftaler med yderligere 50 kiosker og spillebutikker i løbet af 2014 og dermed vil de dække hele landet med 100 forhandlere og 5-7 egne shops og gøre det nemt for spillere at spille og hæve gevinster i forskellige butikker og byer.

 

Stanleybet oplyser, at de har det største udvalg af væddemål i Danmark, flest undermarkeder og generelt højere odds end Danske Spil på favoritterne.

 

Man kan finde flere oplysninger her eller kigge indenfor hos Stanleybet-shoppen.

Læs kommentarer (0)

Bookmaker anmeldelser