Sponsoreret indhold fra Unibet

Sportsmagasinet var på plads i O2 Arena i London, da Grigor Dimitrov sikrede en tre-sæts sejr over David Goffin og dermed for første gang vandt sæsonfinalen

Af Jacob Hansen

Sæsonens bedste spillere på ATP-tour’en har uden tvivl været Rafael Nadal og Roger Federer, men det var ikke dem, der søndag aften stod overfor hinanden i duellen om at blive årets vinder af ATP World Tour Finals.

Det skal nok have skuffet en del tennisfans, og det skal nok også have holdt en del tilskuere væk fra Londons O2 Arena, der da heller ikke bar præg af at være udsolgt, men til gengæld havde et velvoksent kontingent af især bulgarere fundet vej til den kæmpemæssige hal for at yde fuld opbakning til deres helt, Grigor Dimitrov. Og hvilken opbakning.

Smålig skelen til sportslig opførsel gjorde de bulgarske tennis-fans ikke noget stort nummer ud af, og det så ud som om det til sidst fik en afgørende indflydelse på David Goffin, den lille belgier som højst overraskende var Dimitrovs modstander i finalen.

Dermed stod det klart, at sæsonfinalen mellem årets otte bedste herrespillere for første gang siden Alex Corretja i 1998 skulle have en debutant som vinder, og det lod fra starten til, at begge spillere udmærket vidste, at de stod overfor noget stort og sandsynligvis skelsættende i deres karriere.

Læs resten af artiklen klik HER