God stemning er obligatorisk i BetXperts nye forumrum "Begynder" - hvor nye brugere kan stille spørgsmål om betting og få konstruktive svar.

Hvad er det der Asian egentlig for noget? Hvad skal jeg passe på når jeg åbner konto hos en bookmaker? Hvorfor annullerer bookmakeren mit spil når jeg nu lige har fundet et supergodt odds?

Spørgsmålene er mange hvis man er ny og uerfaren tipper – og det er helt naturligt. Vi har alle været i situationen, og netop derfor kan og bør vi hjælpe hvor vi kan.

Det er den simple filosofi bag BetXperts nye forumrum: ”Begynder

Spørg løs - der er højt til loftet

Her kan nye BetXpert-brugere (folk med færre end 30 forumindlæg) stille alskens spørgsmål vedrørende betting og få svar af BetXpert eller andre brugere.

Spørg løs – der er højt til loftet. Det eneste der er forbudt: Spam samt svar der er utålmodige eller ukonstruktive. En god stemning er vigtig for at få de nye tippere & brugere til at føle sig hjemme.

Frirum til nye brugere

Bemærk: Der må naturligvis også gerne stilles spørgsmål om betting i de andre forumrum - her kan mere erfarne BetXpert-brugere fx spørge løs. Det nye forum er specifikt kreeret for at skabe et frirum til nye brugere/uerfarne tippere.