Expekt * .com har special-spil klar på Ebbe Skovdahl inden den tidligere Brøndby-general får sin debut som cheftræner i Frem efter fyrede Ole Mørk.

Inden weekenden kan du hos Expekt * spille på forskellige væddemål, der går på Ebbe Skovdahls færd i Frem. Den garvede cheftræner har en trænermerit der ikke matches i andre af SAS Liga-klubberne, men hos Expekt * har man svært ved at se, at den tidligere Brøndby, Benfica og Aberdeen-træner kan hekse kastanjerne ud af ilden.

For en uge siden blev han præsenteret som Ole Mørks afløser, og allerede lørdag kan man måle, om Ebbe Skovdahl gør en forskel, når FC Nordsjælland kommer på besøg. Det er ikke sådan, at Skovdahl truer med at afbryde forbindelsen, men han nærmer sig ”rød zone”, da vi talte med ham om vores Superliga Special i denne uge. Her kan Expekts kunder spille på, om Frem rykker ud af SAS-Ligaen. ”Ja” giver odds 1,45, ”nej” 2,55. Altså med andre ord regner Expekt * med, at der er ca. 63% chance for, at Frem er tilbage i 1. division næste sæson. Det kan godt provokere den 58-årige Skovdahl:

”Det er alt for tidligt at sige noget om. Der er mange kampe endnu. Det er muligt, at Frem ikke bliver tophold, men holdet er stærkt nok til at klare sig i den bedste række. Jeg ved godt, hvem vi skal holde øje med og hænge vores hat på, hvis vi skal klare frisag, og det er det, vi arbejder på,” kommer det fra Frem-træneren.

Læs interviewet med Ebbe Skovdahl hos Expekt * .

Det andet interessante spil går på, om Ebbe Skovdahl klarer sig værre eller bedre end Ole Mørk resten af efteråret. Der resterer 9 kampe, og her kan Expekts kunder give sit bud på, om Skovdahl får flere sejre (over 3), samme antal sejre (3) eller færre sejre (under 3) end Ole Mørk.

Special-spil på Ebbe Skovdahl og Frem:

”Rykker Frem ned i sæsonen 03/04” Ja, odds 1,45 // Nej, odds 2,55

”Henter Skovdahl flere end Mørks 3 sejre i efteråret?”
Ja, odds 5,05 // Samme antal, odds 2,55 // Nej, odds 1,80