Sponsoreret indhold fra Betsafe

En vanvittig afslutning på gårsdagens kamp mellem Liverpool og Ludogoretz Razgrad sendte oddssætterne hos Betsafe fra himlen og ned i kulkælderen. Steven Gerrards straffesparksmål i overtiden kostede selskabet 2,5 millioner kroner i udbetalinger.

Da Dani Abalo udlignede til 1-1 for Ludogoretz Razgrad i overtiden af gårsdagens Champions League-kamp mod Liverpool, var der jubel blandt Betsafes oddssættere. Et ganske betragteligt antal af selskabets kunder havde nemlig spillet på Liverpool-sejr til odds 1,18.

Glæden varede dog kort. For dybt inde i overtiden blev Liverpool tilkendt et straffespark, som anfører Steven Gerrard omsatte til scoring og Liverpool-sejr på 2-1. Målet har formentlig givet anledning til et lettelsens suk rundt omkring i landets stuer, men hos Betsafe blev det dyrt. Spilleselskabet tabte sammenlagt cirka 2,5 millioner kroner på tværs af alle sine markeder.

"Som bookmaker var det en forfærdelig afslutning at overvære. Det kan diskuteres, om der overhovedet var straffe i situationen, og Ludogoretz havde ved 0-0 haft et skud på stolpen. Men som fodboldfan er det jo den slags afslutninger, man gerne vil se. Og jeg er sikker på, at vi har rigtig mange glade kunder derude i dag", siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Mange kunder havde spillet Liverpool-sejren i kombination med sejre til Real Madrid og Juventus. Da de øvrige storhold også leverede, var disse kombinationsvæddemål en del af årsagen til den store regning.