Spiller du på de store fodboldligaer, så er der nu en god grund til at kigge efter spil hos Scandic og Sportingbet. De forhøjer nemlig deres tilbagebetalingsprocenter på udvalgte ligaer og går efter at være markedsledende.

Der er fremover lidt ekstra procenter at hente ved at spille hos Scandic og Sportingbet. De to bookmakere hæver nemlig tilbagebetalingsprocenten på 1X2-markedet til 96. Det vil vil udover græsk og tyrkisk fodbold gælde de største ligaer i England, Tyskland, Frankrig, Spanien og Italien. Hermed vil de to bookmakere være blandt de markedsførende på det danske marked.

"Der er tale om en fast forhøjelse af vores odds, og det er ikke noget vi planlægger at trække tilbage – tværtimod arbejder vi på at få endnu flere ligaer inkluderet," siger Jakob Sagild, Elite Manager for Scandic og Sportingbet i Skandinavien, til BetXpert.com.

Sammenlign bookmakerne

Herudover kører Scandic resten af måneden en kampagne, hvor de lover de højeste odds på Premier League uanset tidspunktet. Læs mere om det her

Læs i øvrigt også vores anmeldelse af Scandic og Sportingbet - og andre bookmakere her. Her kan du sammenligne alle bookmakeres tilbagebetalingsprocenter. Bemærk at tilbagebetalingsprocenterne skal foldes ud i boksen med samlet tbp.