Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Danske Jakob Fuglsang skal være kaptajn for Astana under næste års Tour de France. Det meldte Astana definitivt ud mandag over for TV 2 Sporten.

Dermed får Fuglsang mulighed for at tage revanche for 2017-udgaven, hvor styrt og sygdom var skyld i, at han måtte udgå midt i løbet. 

- Det så jo lovende ud i år, da han stillede op med en sejr i Criterium Duaphiné frisk i hukommelsen. Kan han bygge sin 2018-sæson lige så godt op, så ligger der muligheder og venter for ham, siger Jeppe Helbo, oddssætter hos Danske Spil*.

- Hvis det går problemfrit, og han undgår skader og styrt, så ser vi ham ende i top ti. Mest sandsynligt er det, at han slutter på en af placeringerne fra 6 til 10. Skal han højere op i klassementet, så skal meget gå op i en højere enhed, siger oddssætteren videre.

Danske Spil* har odds 1,60 på, at Fuglsang slutter i top ti mod odds 2,20 på det modsatte.

Tilliden til, at han kommer helt i top fem er dog ikke så stor hos spiludbyderen. Her hedder odds 4,50 på, at han gør, mens oddset på det modsatte er 1,16.

Tjek mange flere Jakob Fuglsang-spil hos Danske Spil* lige her: https://danskespil.dk/oddset/cykling/international/outright