Torsdag starter Deutsche Bank-SAP Open TPC på St. Leon Rot banen i Heidelburg og det er med det stærkeste felt hidtil på europatouren i denne sæson.

Feltet tæller en række af Europas topspillere herunder Padraig Harrington, Darren Clarke, Colin Montgomerie samt vores egne Anders Hansen og Thomas Bjørn. Desuden er spillere som Ernie Els, Retief Goosen og Adam Scott også blandt deltagerne så der er lagt op til masser af god og spændende golf.

For de europæiske spillere stÃ¥r der mere end penge og pokal på spil, idet Bernhard Langer som kaptajn for dette års Ryder Cup hold skal til at udvælge hvilke spillere som skal udgøre det samlede hold til den prestigefyldte turnering.

Hos verdens største spillebørs Betfair* er Ernie Els i øjeblikket favorit til odds 7,2 fulgt af Darren Clarke til odds 15,5 og Padraig Harrington til odds 19,5. Længere nede i feltet finder man Thomas Bjørn til odds 46 og med tanke på at Bjørnen ofte spiller godt efter en pause er det helt klart et attraktivt odds. Det samme kan siges om Anders Hansen som i de seneste uger har spillet rigtigt godt. Han handles i øjeblikket til odds 50 hos Betfair* men kan han få spillet til at fungere optimalt er det givet et odds som vil blive mindre som turneringen skrider frem.

Hos betfair* er der som altid mulighed for at spille på Deutsche Bank-SAP Open helt til sidste putt søndag, og da turneringen samtidig vises på Viasat Sport er der masser af spænding i vente for kunderne hos Betfair*.