Ladbrokes måtte punge ud da alle favoritterne løb med Oscar statuetterne i går nat - hvad er oddset nu på at Hobitten vinder en Oscar for bedste film?
Ladbrokes kan her til formiddag meddele at Ringenes Herre, Kongen Vender Tilbage ikke kun erobrede mange Oscar statuetter i går nat, men også besejrede og gjorde livet surt for verdens største bookmaker.

Det blev en fantastisk nat for Ringenes Herre, alt imens Ladbrokes i dag slikker sårene efter at stort set alle Oscar favoritterne vandt i går. Oven i købet tilbød Ladbrokes at give pengene 51 gange igen på, at Ringenes Herre ville vinde I alle 11 nominerede kategorier.

Ladbrokes danske repræsentant Richardt Funch udtaler: "Vi forventede at Film Akademiet ville præsentere mindst én overraskelse, som ville have hjulpet til at minimere udbetalingen af gevinster en smule. Men i stedet må vi udbetale tusinder af kroner til de mange spillere som ramte rigtigt i en af de mest ensidede Oscar Uddelinger nogensinde.

Odds 51 på at Kongen Vender Tilbage skulle vinde i alle 11 kategorier var en katastrofe for os, men naturligvis en triumf for spillerne.

"Kongen Vender Tilbage forårsagede uden tvivl størst problemer for os, men Sean Penn, Charlize Theron, Tim Robbins og Renee Zellwegger var også alle odds favoritter hos Ladbrokes, og dermed producerede de også en stor gevinstudbetaling til spillerne. Ifølge Ladbrokes oplysninger har den samlede spilleindustri udbetalt et større millionbeløb i gevinster på baggrund af nattens Oscar Uddeling”

Ladbrokes har i kølvandet på gårsdagens Oscar massakre allerede offentliggjort odds på www.ladbrokes.com på fremtidens Oscar statuetter.

Hobitten vinder en Oscar for Bedste Film 3.00

Hobitten vinder en Oscar for både Bedste Film og Bedste Instruktør 9.00

Peter Jackson vinder en Oscar for Bedste Instruktør for King Kong 6.00

Charlize Theron vinder en Oscar for Bedste Kvindelige Hovedrolle inden 2010 7.00

Jude Law vinder en Oscar for Bedste Mandlige Hovedrolle inden 2010 2.50

Ringenes Herre storsejrede og var en helt ekstraordinær film, men hvis Peter Jackson beslutter sig for at instruere, Tolkiens forløber til Ringenes Herre, Hobitten, er Ladbrokes tvunget til at tilbyde lave odds på denne film – og derfor er oddset på at Hobitten løber med en Oscar statue for Bedste film helt nede på 3 gange pengene igen.

Jude Law fik ikke en Oscar i går nat, men Ladbrokes er sikker på at hans tid nok skal komme.