Podcast om betting: Kom med idéer

Podcast om betting: Kom med idéer
Emne: BetXpert TV
Af , Man. 17. jul. 2017, 16:56
Denne side indeholder henvisnings-links.
+2
Du skal være logget ind for at stemme på artikler

Kommentarer (14) Til kommentarer

BetXpert TV var en succes, så nu pønser vi på en audio-podcast i samme stil. Kom med idéer til indholdet af en test-udsendelse.


BetXpert TV gik i luften i november sidste år og lukkede ned i februar, efter otte udsendelser hvor værten Tonni Munk Jensen interviewede BetXpert-eksperter, Superliga-ekspert Alexander Tranberg, BT-spilekspert Steffen Dam og sensations-fodboldtræner Jakob Michelsen.

 

BetXperts brugere var begejstrede for udsendelserne og ville gerne have flere. Og det vil vi også gerne. BetXpert TV er da heller ikke lagt i graven, er kun i dvale. Vi regner med at køre videre, før eller siden.

 

Men i mellemtiden er der intet til hinder for at ty til andre kommunikationsformer. Fx lyd-podcast.

 

Hvad begærer betting-hjertet? Giv lyd

En sådan overvejer vi at køre hen over efteråret: En ugentlig podcast om betting. Med spilforslag og information om money management, limits, analyseresearch... Alt hvad betting-hjertet måtte begære.

Men før vi for alvor sætter en udsendelsesserie i søen, agter vi at lave en test-udsendelse (eller to) i begyndelsen af august. For at lodde interessen, og for at se om podcasten kan give folk hvad de gerne vil have.

Så: Hvad begærer betting-hjertet helt præcist? Hvad vil DU gerne høre om? Kom med dit bud i nedenstående kommentartråd.

 

Bookmaker anmeldelser