Efter flere opfordringer har vi været en grundig tur omkring den amerikanske bookmaker Pinnacle Sports og har i kraft af vores erfaringer besluttet at inkludere denne som en fast del af de anbefalede bookmakere i vores bookmaker-guide.

Pinnacle Sports, der har eksisteret siden 1996 og i dag findes på mere end 10 forskellige sprog, har markedets bedste udbud af spil på de traditionelle amerikanske sportsgrene, og er derfor et must for spillere med hang til alle tænkelige spil på NFL, NHL, NBA, MLB osv. Og Pinnacle Sports bliver bestemt ikke mindre attraktiv når man ser på deres høje tilbagebetaling, som er lig med gode odds.

Også på fodbold-fronten er Pinnacle Sports ganske godt med og har dækning af mange europæiske ligaer, ligesom cykling også er en fast del af programmet, hvilket nok er til stor glæde for mange af de faste cykel-entusiaster her på BetXpert.com.

Vi byder velkommen til Pinnacle Sports blandt vores anbefalede bookmakere – læs mere om dem på Pinnacle´s info-side i bookmaker-guiden.