Da denne sæsons Champions League turnering startede var det de færreste der havde forventet at Monaco og Porto skulle stå overfor hinanden i finalen på Arena Auf Schalke. Men begge klubber har overrasket stort i turneringen hvor Porto bl.a. har slået Manchester United og Monaco eliminerede Chelsea.

Onsdagens kamp som bliver ledet af danske Kim Milton har alle ingredienser - og spillerne - til at blive én spændende finale og man må håbe på at der bliver scoret tidligt i kampen, så ikke det udvikler sig til et taktisk opgør hvor begge klubber spiller henholdende.

Hos Monaco er der stadig tvivl om den stærke angriber Morientes hvorimod Porto forventes at kunne stille med stærkeste hold, hvilket vil sige en angrebsduo med de superfarlige Derlei Silva og Benni McCarthy men Monaco råder i Dado Proso også over en spiller som på egen hånd kan afgøre finalen. Umiddelbart er Porto svage favoritter men det er en kamp som kan gå til begge sider.

Både træneren hos Monaco Didier Deschamps og Portos træner Jose Mourinho har på det seneste været sat i forbindelse med en række af Europas storklubber og for den af de to som onsdag aften kan løfte Champions League trofæet vil markedsværdien givet være steget yderligere.

Hos verden største spillebørs Betfair* hvor man kan spille på kampen helt til sidste dommerfløjt handles en sejr til Monaco i øjeblikket til odds 3,20 og uafgjort udbetaler odds 3,20. En sejr til Porto belønnes med odds 2,62 hos Betfair*.

Tror man det bliver en kamp med under tre mål giver dette odds 2,04 hvorimod 3 eller flere mål udbetaler odds 1,83 hos Betfair*.