Optakt til The International 2017: Dota-turnering med præmier for over 130 mio.

Optakt til The International 2017: Dota-turnering med præmier for over 130 mio.
Emner: eSport, Optakter
Af , Fre. 14. jul. 2017, 17:34
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på artikler

Verdens største esports event, The International 2017, begynder den 2. august, og vanen tro afholdes det i Key Arena, Seattle. Præmiepuljen er indtil videre på over 130 millioner kroner, og den vokser endnu. Læs vores Dota-eksperts The International 2017 optakt her.

 

Arrangøren bag The International er Valve, dem som har lavet Dota, og det er den sidste af i alt tre majors denne sæson.

The International er på mange måder unik i forhold til de andre store Dota.turneringer, da den er crowdfunded, hvilket betyder, at fansene bidrager til præmiepuljen, og det gør de troligt.

 

Præmiepuljen startede på 1,6 millioner dollars, og i skrivende stund er den oppe på 20.5 millioner dollars. Målt på præmiepulje så bliver det uden tvivl verdens største turnering. (Sidste års The International er den største (nu) med en præmiepulje på 20.7 millioner dollars).

 

Denne International er også speciel, idet det er første gang, at turneringen ikke har nogen forsvarende mester. Wings Gaming, sidste års vinder, er opløst og de individuelle spillere formåede ikke at kvalificere sig på deres nye hold. Faktisk er ingen af holdene fra sidste års finale kvalificeret, da Planet Odd ikke kom igennem nåleøjet i den nordamerikanske kvalifikation. Det viser, hvordan konkurrencen virkelig er spidset til. Tidligere turneringer har man set favoritter, der har været helt ende at give odds 2, men i år er der ingen, der giver under odds 5.  

 

Til forskel fra de forrige år, så er The International blevet udvidet fra 16 til 18 hold. Det har betydet at Sydøstasien har fået hele tre pladser, samt at Sydamerika for første gang har fået en kvalifikationsplads.

 

The International 2017 - Odds & Tips

Optakten opdateres med odds, tips og indhold, når vi kommer nærmere turneringsstart. 

 

Odds på vinderen af The International 2017

Bedste odds Bookmaker
Virtus.pro 5,00
Unibet
Evil Geniuses 5,00
Unibet
OG 6,50
Danske Spil
Team Liquid 7,00
Unibet
Newbee 12,00
Unibet
Secret 15,00
NordicBet
LGD Gamin 18,00
Danske Spil
LGD.Forever.Young 18,00
Danske Spil
TnC 18,00
Danske Spil
Invictus Gaming 19,00
Bet365
Team NP 19,00
Bet365
iG.Vitality 26,00
Bet365
Fnatic 35,00
Danske Spil
Team Empire 45,00
Danske Spil
Digital Chaos 45,00
Danske Spil
Execration 85,00
Danske Spil
Infamous 85,00
Danske Spil
Planet Dog 126,00
Bet365

Turneringsformat

I gruppespillet bliver alle 18 hold bopdelt i to grupper, hvor der spilles ”Round Robin”-format. Det betyder, at alle hold spiller en bedst-af-to imod alle andre fra gruppen. Top fire i hver gruppe kvalificerer sig direkte til "upper bracket", mens sidstepladsen bliver elimineret fra turneringen.

 

Alle hold ønsker naturligvis at starte i "upper bracket", da man kan tabe to bedst-af-tre før, man ryger ud. Samtidig slipper man for de frygtede "lower bracket" bedst-af-en. Mange top hold er tidligere røget ud på den konto.

 

To danskere er med

Klaphatten skal findes frem, for danskerne er repræsenteret på to forskellige hold, og selvom det er to færre end sidste år, så spiller de på to af forhåndsfavoritterne.

 

N0tail skal sammen med sin trofaste partner Fly lede holdet OG til endnu en sejr. OG har som det eneste hold vundet flere Valve events, men de mangler stadig at vinde den største af dem alle, The International.

 

Cr1t- skal som kaptajn lede Evil Genuises imod endnu en International-triumf. Holdet vandt den tilbage i 2015 med legendariske ppd som kaptajn, og det er store fodspor danskeren skal fylde ud. Evil Genuises spiller på hjemmebane foran et fyldt Key Arena, så presset er maksimal på danskeren.

 

Læs kommentarer (0)

Bookmaker anmeldelser