Sponsoreret indhold fra Danske Spil


Alle har nok prøvet det.

At sidde med en helt perfekt kupon med en lang række overraskelser, hvor det ene resultat efter det andet går præcis, som der står på kuponen. Men sidste kamp koster dyrt. Der scores i overtiden, og en gylden Oddset-kupon er værdiløs. 

Sådan er det dog ikke længere! Oddset Awards 2016 kan sikre dig en gevinst, selvom du bliver ramt at det værste uheld på din Oddset-kupon.

En rejse til Premier League-fodbold er således på højkant for ‘Årets uheldigste kupon’. Du behøver imidlertid ikke spekulere i at tabe på Oddset for at vinde en rejse. Kategorierne ‘Årets Kupon’ og ‘Årets Vildeste Kupon’ er også en del af Oddset Awards 2016, og du kan sikre dig en af de eftertragtede pladser på Verdens Bedste Fodboldrejse 2017, hvis du laver ’Årets Kupon’.

For at deltage i konkurrencen, skal du forbi en af Danske Spils over 4.000 fysiske forhandlere. Det er kun kuponer spillet hos en fysisk forhandler, som kan deltage i konkurrencen.

Frem til konkurrencen, som slutter 16. oktober, kan du indsende dit bud i de tre kategorier til [email protected], og efter konkurrencens afslutning vil en jury vurdere de indsendte kuponer.

Du kan læse meget mere om Oddset Awards 2016 på www.oddsetawards.dk.