Eders finalescoring betød at BetXperts EM-slutrunde gik fra god til fabelagtig. Estadisticas havde nemlig tippet på portugisisk EM-triumf til odds 31...

EM-slutrunden er netop afsluttet med portugisisk triumf. Her på BetXpert blev sejren om muligt fejret lige så meget – eksperten Estadisticas havde nemlig før slutrunden sat et spil på Portugal som vinder af slutrunden til skyhøje odds 31.

Slutrunden var i det hele taget en fin succes for BetXpert. Selv hvis man fratrak Estadisticas’ flotte tip, kunne BetXpert notere sig et pænt overskud på +7,84 enheder samt en tilbagebetalingsprocent på 110,7 % - men hvorfor dog fjerne odds 31 fra statistikken?

Alle kampe blev dækket

74. Så mange tips kom vi med op til EM-slutrunden og i særdeleshed under slutrunden. Fra 1X2 og Over/Under til diverse specialspil.

Faktisk blev samtlige kampe under slutrunden analyseret, og i de fleste tilfælde kom der et spiltip ud på kampen. Dét er vi ret stolte af, for sammen med optakten, der analyserede alle de deltagende hold og det indledende gruppespil, må man sige at vi har dækket EM-turneringen tæt og grundigt.

Ikke mere snak - lad os se på det samlede regnskab:

BetXperts EM-regnskab

Hitrate: 40/74

Tilbagebetaling: 151,1%

Balance: +37,84 units