Der var spænding til sidste minut, da kriseramte Newcastle mandag aften tog imod Robinho og Manchester City, og det var da også den lille brasilianer, der åbnede ballet.

Der gik således kun 12 minutter før Newcastles Habib Beye blev smidt ud efter en mislykket aktion i eget felt, der resulterede i at Robinho sikkert kunne eksekvere det efterfølgende straffespark. Det fik naturligvis oddsene til at falde drastisk på Manchester City, der efter føringen blev handlet helt ned i odds 1,16 hos Betfair*, mens en sejr til hjemmeholdet gav pengene 36 gange tilbage.

Alligevel var det Newcastle, der spillede bedst, og efter en sen udligning i første halvleg og et selvmål fra Citys Richard Dunne i anden halvleg, var hjemmeholdet lige pludselig i front, og oddset var nu faldet fra de tidligere 36 til blot 1,33. De heldige spillere, der havde troet på Newcastles imponerende comeback, var derfor på vej til en klækkelig gevinst, hvilket dog blev forpurret i sidste øjeblik.

Der var således kun fire minutter tilbage på uret, da Manchester Citys Stephen Ireland uden problemer kunne afslutte et flot opspil og udligne til kampens endelige resultat 2-2. Et udfald, der gav spillerne pengene 36 gange igen.