Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Marcus Ingvartsen er fortid i Superligaen. FC Nordsjællands topscorer i sidste sæson er skiftet til belgiske Genk, og Danske Spil* tilbyder nu odds på Ingvartsens kommende sæson hos den nye arbejdsgiver.

- Rygterne siger jo, at Genk har betalt rigtig mange penge for ham, så vi går ud fra, at han er hentet til klubben for at spille med det samme.

- Spørgsmålet er så, om han har brug for en tilpasningsperiode, eller om han bare går ind og smækker bolde ind på samlebånd, som han jo gjorde i Danmark. Vi hælder til, at han skal bruge lidt tid, og at han også kommer til at lide lidt under, at den belgiske liga er lidt stærkere end den danske.

- Vi har odds 1,75 på, at han scorer færre end 10,5 mål i sæsonen. Oddset på flere end det er 1,95. Vi ville blive meget imponerede, hvis han bare præsterer på så højt et niveau igen fra start, for han er jo en ung spiller i helt nye omgivelser, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

Danske Spil* har odds 10,00 på, at Ingvartsen scorer over 14,5 mål i sæsonen. Oddset på, at han bliver topscorer er 20,00.

Ingvartsens nye arbejdsgiver Genk er af Danske Spil* betegnet som fjerdefavorit til at vinde Jupiler Pro League efter Anderlecht, Club Brugge og Gent. Tjek alle odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/belgien/outright