Onsdag er Michael Laudrup og hans mandskab på besøg på Camp Nou i Barcelona og man skal vist være inkarneret Brøndby fan hvis man tror at klubben kan skabe sensationen og kvalificere sig til næste runde af UEFA
cup'en.

I den første kamp i Brøndby gjorde danskerne en nogenlunde figur i 0-1 nederlaget men der skal helt andre boller på suppen hvis man skal gøre sig nogen forhåbninger om et mirakel. Barcelona er frygtindgydende for tiden og kommer med en frisk 3-2 sejr over Deportivo.

Brøndby's chance kan være at hjemmeholdet undervurderer dagens modstander. Det ved Michael Laudrup alt om, idet han sammen med Real Madrid i 1995 efter at have besejret OB 3-2 på Odense Stadion hjemme på Bernabeau tabte 0-2 i en kamp de stadig taler om i den fynske hovedstad.

Hos verdens største spillebørs Betfair* giver en sejr til Barcelona i øjeblikket odds 1,32. Et uafgjort resultat handles til odds 5,60 og en sejr til Brøndby giver odds 12,50.

Tror man på at Brøndby går videre og vinder UEFA cuppen giver dette i skrivende stund odds 200. Hvis Barcelona derimod ender som vindere af UEFA cup turneringen giver dette odds 6,40 hos Betfair*.