Værtsnationen ved African Nations Cup, Angola, formåede søndag at sætte en sikker 4-0 føring over styr i løbet af de sidste 11 minutter – en udvikling der uden tvivl vakte glæde hos Betfars forudseende kunder.

Der var således intet, der tydede på, at Mali skulle kunne komme i tilbage i åbningskampen mod Angola ved African Nations Cup, da hjemmeholdet var foran med hele 4-0 kort før tid. På det tidspunkt blev en Angola sejr blot handlet til odds 1.01 hos Betfair*, mens X’et her gav pengene hele 1000 gange igen!
Alligevel lykkedes det på mirakuløs vis Malis stjerner at vende det hele på hovedet. Med to mål af Barcelonas Keita og et enkelt af Sevillas Kanouté blev stillingen på 10 minutter vendt til 4-3, og da Mustapha Yatabare 3 minutter inde i overtiden prikkede bolden i mål var vanvidscomebacket en realitet.

- Det er kampe som denne her, der gør live betting til et fantastisk produkt. Spillere, der forudser sådan en udvikling, skal naturligvis belønnes, fortæller Betfairs danske landechef Peter Weinreich.

Med det uafgjorte resultat giver Mali nu pengene 21 gange igen som vinder af African Nations Cup, mens Angola ligger til odds 22. Favoritterne er fortsat Elfenbenskysten og Cameroun til hhv. odds 3.20 og 6.40