Ny, dansk World Tour-sejr ikke umulig

Besøg Danske Spil
Emne: Bookmakere
Af Danske Spil, Tir. 27. feb. 2018, 14:15
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på artikler
Danske Spil bonus på 500 DKK

Danske Spil tilbyder alle nye kunder en bonus på 500 DKK, svarende til 100% af første indbetaling.


Vis flere detaljer
Vilkår og betingelser

Relaterede emner, ordbog

Væddemål
Sponsoreret annoncørnyhed fra Danske Spil

Michael Valgren tog karrierens største sejr i weekenden, da han stak af fra alle de andre og kørte først over stregen i semiklassikeren Omloop Het Nieuwsblad.

 

Dermed har Lasse Norman, Mads Pedersen, Magnus Cort og altså også Michael Valgren vundet cykelløb i 2018, mens Jakob Fuglsang også har fået to topplaceringer. Med den gode danske form in mente finder Danske Spil det heller ikke usandsynligt, at der kommer flere World Tour-sejre.

 

- Danskerne har vist god form i starten af det her år, så det er bestemt ikke umuligt, at der kommer flere af de store sejre til danskerne.

 

- Det, Michael Valgren gjorde i weekenden, var ekstraordinært flot set med danske briller, for der var mange dygtige ryttere med, som også er ved at ramme formen op til klassikerne.

 

- Det er også flot, fordi det er virkelig svært at vinde sejre på World Touren, så når vi laver et væddemål på, om en af danskerne vinder igen, så er danskerne ikke favorit.

 

Danske Spil har odds 1,50 på, at det bliver ved Valgrens ene WT-sejr i 2018. Oddset på, at det bliver flere er 2,40.

 


Denne nyhed er en annoncør-nyhed og er ikke produceret af BetXpert. Spørgsmål vedrørende nyheden kan rettes til Danske Spil.

Læs kommentarer (0)

Bookmaker anmeldelser