Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Det danske kvindelandshold fik en god start på EM søndag aften, da de slog Belgien. Sanne Troelsgaard var kvinden bag kampens eneste scoring, og dermed lægger Danmark sig i spidsen af Gruppe A sammen med Holland, som slog Norge med samme cifre.

- Det er en fremragende start for Danmark. Belgien-kampen var lidt af en skæbnekamp for holdet, for hvis de havde tabt den, så havde det været svært at se Danmark gå i kvartfinalen, siger Jeppe Helbo, oddssætter hos Danske Spil*.

Hollands sejr i gruppens anden kamp betyder også, at de nu er endnu større favoritter til at vinde gruppen end før turneringsstart. Og det er ikke nødvendigvis dårligt nyt for Danmark.

- Sejren og resultatet af den anden kamp i gruppen betyder, at Danmark spiller deres EM-skæbne over i egne hænder. Vi formoder, at Holland rydder bordet, og selv hvis vi selv taber mod Holland på torsdag, så har vi – formentlig – mulighed for at afgøre det i sidste kamp mod Norge. Og i en direkte duel med dem mener vi, at Danmark har gode muligheder for sejr. Det ser rigtig fint ud for Danmark nu, siger Jeppe Helbo.

Danmark har odds 1,75 på, at Danmark ender i gruppens top 2. Oddset på det modsatte er 1,95.

Tjek alle Danske Spils EM-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/em-(kvinder)