Nu er Coutinho favorit til at forlade Anfield

Besøg Danske Spil
Emne: Bookmakere
Af Danske Spil, Ons. 3. jan. 2018, 12:21
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på artikler
Danske Spil bonus på 500 DKK

Danske Spil tilbyder alle nye kunder en bonus på 500 DKK, svarende til 100% af første indbetaling.


Vis flere detaljer
Vilkår og betingelser

Relaterede emner, ordbog

Oddssætter
Sponsoreret annoncørnyhed fra Danske Spil

Ifølge den spanske avis Sport har Liverpools brasilianske stjernespiller Philippe Coutinho nu fortalt sin arbejdsgiver, at han har spillet sin sidste kamp for englænderne. Han vil til Barcelona.

 

Dermed er der igen fuld gang i flirten mellem Coutinho og Barca – præcist som det var tilfældet i sommer. Hos Danske Spil vurderer de nu, at sandsynligheden for et skifte er stor. Faktisk er han nu favorit til at skifte til catalanerne i forhold til at blive i Premier League.

 

- Det trækker op til et skifte, må man sige. Vi tror, at de finder en løsning her i januar, så han kommer til Barcelona, siger Jesper Kristoffersen, oddssætter hos Danske Spil.

 

- I sommer ville han gerne have været afsted, og nu har han angiveligt givet udtryk for det igen over for Liverpool-ledelsen. Kan de have en spiller, der så gerne vil væk, i truppen i endnu et halvt år? Det kan ikke være hensigtsmæssigt for hverken klub eller spiller. Og hvis man samtidig kan få omkring en milliard for ham, som rygterne siger, så tror vi, at det er nu, han skal væk, siger oddssætteren videre.

 

Danske Spil har odds 1,47 på, at Coutinho spiller i Barcelona efter det igangværende transfervindues lukning. Oddset på, at han er i Liverpool på det tidspunkt er oppe i 2,55.

 

Tjek Danske Spils transferodds lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/transfer/transfer/hvor-spiller-philippe-coutinho-3-feb-2018-714663.html


Denne nyhed er en annoncør-nyhed og er ikke produceret af BetXpert. Spørgsmål vedrørende nyheden kan rettes til Danske Spil.

Læs kommentarer (0)

Bookmaker anmeldelser