En mand fra det sydlige Norge er en glad mand i disse dage. Og han har sandsynligvis også en stor portion is i maven! Torsdag aften vandt han nemlig 1 million kroner hos den norske afdeling af Sportingbet.com.

Nordmanden spillede på 5 kampe ”lige på”, satte 1000 norske kroner på højkant på spillet, og kunne i sent torsdag aften se 1 million kroner trille ind på sin spillekonto. 3 af kampene blev hentet fra den svenske eliteserie i ishockey, 1 fra den norske ditto, og den sidste var kampen mellem Inter og Juventus i den italienske pokalturnering i fodbold.

Held skal der selvfølgelig til. Således blev der scoret sidsteminutsmål i 2 af de svenske ishockeykampe, og i kampen mellem Inter og Juventus faldt udligningen i dommerens femte tillægsminut!

Hos Sportingbet tager man tabet med oprejst pande. ”Vores norske kundes gevinst er mere end fuldt fortjent. Han tog en risiko og fik et flot udbytte af anstrengelserne. Og for vort vedkommende må vi jo bare på den igen”, siger en talsmand fra Sportingbets danske side, som fortsætter ”Ingen synes vel om at for at tabe 1 million (!), men samtidig er vi da glade for at få lov til at bevise, at vi tilbyder forbrugerne et langt bedre produkt end de nationale spillemonopoler. Havde nordmanden spillet samme spil hos Norsk Tipping (det norske modstykke til Dansk Tipstjeneste), havde det samlede odds – og dermed gevinsten - været ca. det halve. Det beviser endnu engang, at når det handler om værdi for forbrugerne, er spil hos Sportingbet et langt bedre alternativ end hos f.eks. Tipstjenesten. Kunderne får simpelthen mere for pengene”.