Sponsoreret indhold fra NordicBet

Før opgøret mod Qarabag var FC København klare favoritter til at gå videre til næste runde. Nu er rollerne byttet om. NordicBet* giver kun 35 procent chance for dansk avancement.

En svær sæsonstart for FC København blev endnu sværere, da holdet tirsdag aften tabte 1-0 til Qarabag i Aserbajdsjan. Nederlaget var ganske fortjent og NordicBet* er ikke sene til at tage konsekvensen.

Før opgøret var der odds 1,50 at hente på, at FCK går videre til næste runde, mens Qarabag stod i odds 2,50. De roller er nu byttet om. FCK kan spilles til odds 2,70, hvilket svarer til en sandsynlighed på 35 procent for, at Løverne avancerer. Qarabag står i odds 1,44.

”FC København leverede endnu en blodfattig indsats, og vi har meget svært ved at se, hvad der skal ændre billedet drastisk i returkampen. Hjemmebanen vejer selvfølgelig tungt, men FCK’erne kan ikke løbe fra store defensive problemer og en offensiv, der skaber alt for lidt. I øjeblikket ligner de ikke et hold, der kan vinde med to mål i Parken over en rutineret international modstander”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Kvalificerer FC København sig til Champions League?

JA                  2,70

NEJ               1,44

find spillet på www.nordicbet*.dk under Fodbold – Champions League