I forrige uge mødte vi vinderen af hovedpræmien i vores store VM-konkurrence, og overleverede nøglen til hans præmie; en spritny Mitsubishi Space Star.

Får få uger siden lancerede Mitsubishi deres nye model, Space Star, i Danmark. Lanceringen markerede samtidig at tiden var inde til at vinderen af hovedpræmien i vores store, gratis VM-konkurrence i sommer skulle have udleveret sin præmie; en Mitsubishi Space Star til en værdi af 90.000 kr. 

I forrige uge landede bilen hos Karvil Biler i Odense, og den glade vinder, Danny (BetXpert alias DanneHH), mødte meget glad og smilende frem. Han fik overdraget nøglen til bilen, og kunne køre væk vel vidende at han er den BetXpert-bruger der - til dato - har scoret den største præmie vi nogensinde har uddelt i en gratis konkurrence.

Vi ønsker Danny stort tillykke med bilen, og ønsker ham en masse glade kilometer bag rattet.

Og så benytter vi lejligheden til at minde om vores Champions League konkurrence på http://www.betxpert.com/konkurrencer/cl-challenge-2014. Denne gang er det ikke en bil vi sætter på højkant, men derimod andre lækre præmier af en samlet værdi af 43.000 kr.

Herunder et par billeder fra overleveringen af bilen til Danny: