Sponsoreret indhold fra Danske Spil

For anden gang i træk vil tilskuertallet runde 25.000 til en Superliga-kamp, når Brøndby gæster Parken i søndagens lokal-derby.

 

Men selvom kampen muligvis byder på et comeback til Daniel Agger i den blå-gule-trøje, ændrer det ikke på, at Ståle Solbakkens mandskab er pæne favoritter. Det vurderer Danske Spils oddssætter Morten Overgaard:

 

- Der er ingen tvivl om, at Brøndby-mandskabet sukker efter en leder i den bagerste kæde, og Daniel Aggers comeback vil helt sikkert give hele holdet et boost. Men Brøndby har det traditionelt svært i Parken, og det ændrer Agger ikke på.

 

Man skal også huske på, at FCK får Nicolai Jørgensen tilbage - og hvis Agger spiller, er der lagt op til den god kamp i kampen mellem Jørgensen, Kacaniklic, Cornelius og Brøndby-forsvaret. Men FCK-sejr til odds 2,05 er mest sandsynlig, siger Morten Overgaard.

 

Inden søndagens store opgør ligger de to klubber side om side i midten af tabellen, men Brøndby har et forspring på to point ned rivalerne fra Østerbro – og tror man på, at FCK’s dårlige stime på hjemmebane fortsætter får man pengene 3,65 gange igen på udesejren, mens der er odds 3,45 at hente på en pointdeling.