Sponsoreret indhold fra Danske Spil

UFC-bossen Dana White satte formentlig en frygt i livet på en del UFC-fans forleden, da han meldte ud, at Conor McGregor måske har fightet for sidste gang i oktogonen.

- Han kommer måske aldrig til at kæmpe igen. Han har 100 millioner dollar i banken,’ sagde White.

Hvis man spørger Danske Spil*, så skal McGregor-fans ikke frygte, at irerens karriere er ovre.

- Selvfølgelig kommer han til at fighte igen. Også i 2018. Hvis ikke det bliver i UFC-regi, så kunne det også blive en showkamp i boksning, og der har allerede været nævnt flere potentielle modstandere til ham. Vi tror dog, at der er størst sandsynlighed for, at det bliver en UFC-kamp, siger oddssætter hos Danske Spil*, Marc Kjærgaard Larsen. - Det lugter af, at Dana White også bare er interesseret i at holde McGregor-gryden i kog. Der er jo ingen tvivl om, at han er det største produkt, UFC har på hylderne, så de har selvfølgelig en interesse i at holde hans navn så varmt som muligt. Der ligger et par oplagte opgaver for McGregor og venter i MMA.

Danske Spil* har odds 1,20 på, at McGregor kommer til at kæmpe i 2018 i UFC-regi. Oddset på det modsatte udfald er 4,00.

Tjek Danske Spils odds på UFC lige her: https://danskespil.dk/oddset/ufc-mma/international/ufc/kommer-conor-mcgregor-til-at-k%C3%A6mpe-i-ufc-i-2018-ja-nej-702289.html