Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Sommertid er lig med rygtetid. Nu er det FC Nordsjællands Emiliano Marcondes’ tur til at blive havne i rygtemøllen. Han er nemlig blevet nævnt som en interessant herre for Brøndby. 

- Vi tror, det er mere sandsynligt, at han spiller efteråret i FC Nordsjælland, end at han skifter til Brøndby nu, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Men det er klart, at FC Nordsjælland enten skal forlænge med ham eller sælge ham nu. Kasper Hjulmand har meldt ud, at han gerne vil beholde profilerne fra sidste sæson, så det kunne godt blive en forlængelse, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Egentlig ville Marcondes passe fint ind i Brøndbys spillestil. Han fungerer vel bedst på 10’eren, men ville også kunne fungere på 8’eren, så hvis han skal skifte denne sommer, så virker Brøndby som et godt bud, siger Peter Emmike.

Danske Spil* giver odds 3,00 på, at Marcondes er i Brøndby efter sommerens transfervindue. Oddset på, at han er i FCN er 1,75.

Emiliano Marcondes har selv forholdt sig til rygterne. Han kalder Brøndby for en stor klub, men kalder alligevel FCN for sin klub i Danmark.

Andre klubber kan tale kontrakt med Marcondes fra 1. juli, hvor der vil være seks måneder tilbage af hans kontrakt.

Tjek Danske Spils transferodds lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/transfer/outright