Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Kevin Magnussen kæmper i øjeblikket for sin Formel 1-fremtid, og det er en kamp, han kommer til at tabe. Det vurderer Danske Spil, som ikke ser danskeren være en del af F1-feltet i 2017.

Er Kevin Magnussen i Formel 1 i 2017? Det spørgsmål er på alle danske Formel 1-fans' læber i disse dage, hvor sæderne i motorsportens fineste klasse frem mod næste sæson så småt er ved at blive besat.

Hos Danske Spil er vurderingen, at Kevin Magnussen – for anden gang i sin korte F1-karriere – bliver forbigået af et team efter blot én sæson i bilen.

Danskerens nuværende team, Renault, har bekræftet, at de satser på tyske Nico Hülkenberg som en af teamets to kørere i næste sæson, og adskillige andre kørere er blevet sat i forbindelse med sædet i den anden gule racer.

- Flere kørere har større økonomisk opbakning fra deres bagland, end Kevin Magnussen har, og historien viser, at penge har en stor effekt i Formel 1. Det kan i sidste ende blive det, der sender Magnussen ud af Formel 1, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil.

- Med et par stærke resultater i de kommende løb kan han måske overbevise Renault-ledelsen eller andre F1-teams om, at de skal satse på ham, men som tingene ser ud lige nu, så hælder vi til, at han igen bliver forbigået, siger Peter Emmike.

Danske Spil giver odds 1,90 til spillere, der tror, at Magnussen kører et F1-løb i 2017, mens oddset er 1,80 på, at han ikke stiller til start i et F1-GP i 2017.

Tjek Danske Spil Magnussen Special lige her: https://danskespil.dk/oddset/motorsport/formel-1/formel-1-2017