Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Oddset-spillerne vinder 1,5 millioner kroner på, at Leicester overraskende vandt det engelske mesterskab i aftes.

Odds 2.000. Det stod der ud fra Leicester, inden Premier League blev sparket i gang tilbage i august. I aftes kunne Leicester-spillere og fans bryde ud i jubel. Det historiske mesterskab var sikret. Og det var det historiske odds også.

- Det er det højeste odds på et enkeltstående spil, der er gået hjem hos os. Det er historisk overraskende. Og det koster os i første omgang omkring 1,5 millioner kroner, fortæller Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

To kunder havde tiltro til Kasper Schmeichel og Co. allerede inden sæsonstart. De har begge spillet til odds 2.000 for en flad ti-krone. Der lander altså en gevinst på 20.000 kroner til hver. En enkelt Oddset-spiller har satset 500 kroner til odds 1.000 og kan nu se en halv million rulle ind på kontoen.

I alt 17 kunder nåede at spille Leicester til minimum odds 1.000 – i perioden 8. august til 6. november 2015. Den 8. november bliver oddset på Leicester sat til 250.

- Vi vælger at glæde os over, at der kan ske så store overraskelser i moderne fodbold og sender en stor og velfortjent lykønskning af sted til Kasper Schmeichel og hans holdkammerater, slutter Peter Emmike.

Spil på vinderen af Premier League hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/england/outright