Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Allan Kuhn ligner SønderjyskEs næste træner – det vurderer Danske Spil* i hvert fald. De giver odds 3,00 på den nybagte svenske mestertræner som SønderjyskE-chef.

Jakob Michelsen er snart fortid i SønderjyskE. Succestræneren er fra årsskiftet ny cheftræner i svenske Hammarby, og dermed skal sidste sæsons Superliga-sølvvindere på jagt efter en ny træner til klubbens førstehold.

Danske Spils favorit til at lande jobbet er lige blevet fri på markedet efter en super sæson i Sverige, som dog alligevel endte med en fyring.  

- Allan Kuhn er vores favorit til at få jobbet. Han har et godt navn i Danmark, og nu har han også vist, at han kan skabe resultater som cheftræner, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Han er en åben træner, som står for nogle af de dyder, som de snakker meget om i SønderjyskE: Hårdt arbejde og energi. Derudover har han selvfølgelig stort kendskab til det skandinaviske spillermarked, hvilket er vigtigt, hvis man skal arbejde i en klub, der traditionelt har stor udskiftning i spillertruppen, vurderer Peter Emmike.

Allan Kuhn giver odds giver odds 3,00, mens andenfavorit til jobbet er Henrik Pedersen, som blev spottet på stadion, da SønderjyskE fik 1-1 mod AaB tirsdag aften. Pedersen giver odds 4,00.

Se odds og resten af kandidatfeltet lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/superligaen