Efter længere tids heftig diskussion i de danske medier omkring en plads i landsholdsvarmen for Per Krøldrup, blev den tidligere B 93-spiller og nuværende Udinese-spiller i dag offentliggjort som del af den danske trup, der på næste onsdag møder Tyrkiet på 5 Ocak Stadium i Adana.

Dermed et velfortjent skulderklap til 24-årige Krøldrup, der gennem de sidste par sæsoner har imponeret i Serie A, men trods det, skal den langlemmede københavnerdreng ikke forvente at få fuld spilletid i venskabskampen.

Det indikerer de odds, som det danskejede spilleselskab BET24.com netop har offentliggjort i forbindelse med kampen, der kan ses direkte på TV2.

Således kan man få sine penge igen 2,75 gange, hvis Morten Olsen vælger at se Krøldrup an gennem hele kampen, mens mindre eller slet ingen spilletid giver pengene igen 1,35 gange.

Skulle man have tiltro til en ren eventyrhistorie via en debutkasse til Krøldrup, der ligesom klubkammerat Martin Jørgensen har scoret ét mål i denne sæson i Serie A, kan du hente odds 25.