Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Kasper Dolberg fortsætter med at imponere i Ajax – men imponerer han nok til at komme på landsholdet i forbindelse med den næste samling i november? Danske Spil* tror det.

Åge Hareide har i den første periode som landstræner haft svært ved at finde en angrebskonstellation, der virker. Nicolai Jørgensen, Viktor Fischer, Andreas Cornelius, Yussuf Poulsen og Pione Sisto har alle spillet der, og kun Poulsen har scoret i løbet af de seneste to kampe.

I mellemtiden løber unge Kasper Dolberg rundt i Holland og nærmest scorer efter behag - senest i sidste spillerunde i topkampen mod Feyenoord.

- Det må efterhånden være svært for landstræneren at se bort fra Dolberg, når han bliver ved med at score flotte mål i Holland, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Han er en god afslutter og en af de her fødte angribere, som vi ikke har så mange af. Selv om han er ung, så ligner han umiddelbart en type, som landsholdet mangler lidt. Vi tror, han bliver udtaget til kampen mod Kasakhstan, siger Peter Emmike.

Danske Spil* giver odds 1,75 på, at Dolberg udtages til landsholdstruppen til kampen mod Kasakhstan den 11. november mod odds 1,95 på, at han ikke kommer med.

Der er også odds 2,25 på, at Ajax-angriberne får debut mod Kasakhstan.

Tjek Danske Spils Dolberg-Specials lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/vm-kvalifikation