Søndag eftermiddag er der lokalopgør i London når Fulham tager mod Arsenal på Loftus Road hvilket samtidig er Fulhams sidste ”hjemmekamp” på denne bane inden man fra starten af næste sæson igen spiller på Craven Cottage.

Arsenal har som bekendt allerede vundet det engelske mesterskab hvorfor det måske kan knibe lidt med motivationen, på den anden side så kan The Gunners hvis man undgår nederlag i de to sidste kampe gå gennem hele sæsonen uden nederlag. Dette er kun gjort to gange før nemlig i sæsonen 1888/89 hvor Preston ikke tabte en hel sæson, og i 1893/94 hvor Liverpool præsterede det samme. Men at sammenligne holdene fra dengang med Arsenal i dag er som at sammenligne en Long John budcykel med Michael Schumachers Formel 1 racer.

Fulham som har haft en god sæson har stadig en lille chance for at kunne komme med i UEFA Cup'en hvis de besejrer Arsenal, men nøgtern vurderet er det en kamp hvor det mere er æren en point der står på spil. I sidste weekend var Arsenal en smule heldige med ikke at tabe i Portsmouth og det er derfor ikke utænkeligt at Fulham kan drille Arsenal.

Hos verden største spillebørs Betfair* hvor man som i alle Premier League kampe kan spille på kampen helt til sidste dommerfløjt handles en sejr til Fulham i skrivende stund til odds 4,40 og uafgjort udbetaler odds 3,25. En sejr til Arsenal belønnes med odds 2,12 hos Betfair*.