I første spillerunde overraskede debutanterne fra CFR Cluj alt og alle, da de – efter at være kommet bag ud 1-0 – formåede at vende op og ned på det hele og vinde 2-1 ude over AS Roma. Dengang fik spillerne på Betfair*, der havde luret et rumænsk comeback pengene hele 70 gange igen.

Nu står CFR Cluj overfor en endnu mægtig modstander, når engelske Chelsea kommer på besøg. På papiret en uoverkommelig opgave, men hvis du tror på, at rumænerne endnu engang kan overraske, kan det med fordel betale sig at spille hjemmesejr til odds 9,4 hos Betfair*. Har du derimod mere tiltro til vicemestrene fra London, giver en sejr til The Blues i øjeblikket 1,46.

I Gruppe C er der topopgør når Shakhtar Donetsk hjemme tager imod FC Barcelona. Begge hold vandt deres premierekamp, og selvom Barca startede skidt ud i den hjemlige liga, er de stadige pæne favoritter til en sejr i Ukraine. Odds 1,81 kan en Barcelona sejr spilles til, mens en hjemmesejr til Shakhtar ligger i odds 5. I de seneste kampe i Primera Division har Lionel Messi været flyvende, og med fire scoringer ligger den lille argentiner nu på andenpladsen på topscorerlisten. Det kan måske derfor være en idé, at spille Messi som første målscorer i aften, hvilket lige nu giver pengene 6.6 gange tilbage.