Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Sejleren Jonas Høgh-Christensen har valgt at genoptage sejlkarrieren og indstiller nu sigtekornet på de olympiske sommerlege i Rio de Janeiro i august 2016.

Jonas Høgh opnåede en flot sølvmedalje i finnjolle ved seneste OL i London i 2012, men var snublende nær guldet. Han førte konkurrencen før sidste sejlads blot for at se sin evige rival, englænderen Ben Ainslie, sejle guldet i havn på hjemmebanen til slut.

Den danske sejler vil uden tvivl gå målrettet efter at veksle sølvmedaljen til en guldmedalje i Rio de Janeiro, men det bliver ikke let i følge oddssætterne hos Danske Spil*.

- Det er virkelig positivt for dansk sejlsport, at Jonas Høgh-Christensen har valgt at genoptage sin sejlkarriere. Jonas’ evige rival Ben Ainslie stiller formentlig ikke op til OL i Rio, men selv med englænderen ude af medaljeracet, se mulighederne for guld svære ud, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

Tror du på OL-guld til Jonas Høgh-Christensen kan du 5-doble dit indskud på Oddset.

- Chancerne for endnu en OL-medalje til samlingen i finnjolle er derimod gode. Vi vurderer, at Jonas Høgh har en godkendt chance for metal, og giver odds 2.25, hvis missionen lykkes, fortæller Peter Emmike.

Spil på Jonas Høgh-Christensen til OL i Rio de Janeiro her:
Jonas Høgh-Christensen vinder OL-guld i finnjolle?       Odds 5.00
Jonas Høgh-Christensen vinder OL-medalje i finnjolle?  Odds 2.25