Sponsoreret indhold fra Danske Spil

FC Midtjyllands Jakob Poulsen har rundet 34 år, men midtbanespilleren ser ikke ud til at være mindre skarp af den grund. Poulsen leverede mandag et drømmemål mod OB, mens han også lavede oplæg, så han nu topper assistlisten i Superligaen efter 18 runder.

Efter kampen udtalte spilleren selv, at VM til sommer er et mål for ham, ligesom træner Jess Thorup kaldte ham for en bejler til truppen.

Hos Danske Spil* tror de dog ikke, at der ligger en VM-billet og venter på ham. De har odds 12,00 på, at Poulsen udtages til truppen til sommer.

- Vi mener, at der er spillere, der er noget foran Poulsen i køen til truppen, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Poulsen har ikke alderen på sin side, og så er der masser af andre, danske midtbanespillere, der også præsterer på et højt niveau rundt om, siger han og nævner i flæng:

- Daniel Wass var ikke engang med i truppen sidst. Og han spiller altså fast i en subtop-klub i Spanien. Derudover er Delaney, Eriksen, Schøne og Kvist nogenlunde sikre kort, vurderer vi. Hvis der så er pladser i overskud efter det, så må man formode, at Poulsen kæmper med spillere som Mike Jensen, Lukas Lerager, Pierre Emile-Højbjerg, Christian Nørgaard og Phillip Billing om pladserne, siger han.

Tjek odds på Danmarks VM-trup lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/vm-i-fodbold-2018