Mads Larsen følte sig – måske med rette – snydt for sejren i VM-kampen for nylig mod den snu tysker Sven Ottke, men han får heldigvis hurtigt mulighed for revanche.

Lørdag aften går han nemlig i ringen for at erobre Europamesterskabet i Supermellemvægt fra en anden tysker, Danilo Häussler. Larsen har tidligere haft muligheden mod Häussler, men måtte i sidste øjeblik melde afbud med en skade, så nu skal det være:
”Denne her kamp er vigtigere end den anden. Hvis jeg tabte Ottke-kampen, havde jeg stadig den her i baghånden. Nu har jeg kun denne her chance, så derfor betyder den mere for mig”, siger den hårdtslående dansker i dagens udgave af BT.

Sportingbet, verdens største Internet bookmaker, mener danskeren har gode chancer for at hive mesterskabsbæltet med hjem til Danmark, og gør – tysk hjemmebane eller ej – i skrivende stund danskeren til favorit til odds 1,66. En pointsejr giver 2.25.

Hos Sportingbet kan man også spille på i hvilken omgang sejren kommer i hus, og slår larsen til i 5. omgang får man pengene 17 gange igen, mens et ”lucky punch” i 12. giver odds 21.

Kampen kan følges direkte på tyske ARD fra kl. 22.40 lørdag aften, og de senest opdaterede odds kan ses hos Sportingbet eller ved at bruge linket herunder:

http://dk.sportingbet.com/cgi-bin/event?id=9265164.