Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Island overraskede en hel fodboldverden ved i første omgang at kvalificere sig til EM-slutrunden. Men islændingene har ikke kigget sig tilbge i Frankrig og hentet to uafgjorte resultater i holdets første kampe. Og nu er et avancement til 1/8-finalerne ikke længere en uopnåelig drøm. Det er et endog et meget realistisk scenarie. Spørger man Danske Spil* kan de islandske fodboldfans godt gøre klar til en

fodboldfest onsdag aften:

- Vi forudser, at Island spiller sig videre fra EM’s gruppe F og kommer i 1/8-finalen, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- Island står i en gunstig position, da holdet med bare ét point imod Østrig i sidste gruppekamp som minimum bliver nr. 3 i puljen. Dermed vil holdet være sikker på ikke at ende som den dårligste af de seks treere, idet Albanien er dårligere i treer-regnskabet. Fire af de seks bedste treere går som bekendt videre, og dermed skal Island have gode chancer for at kvalificere sig blandt de sidste 16 hold, fortæller Peter Emmike.

Hvordan tror du det ender for Lars Lagerbäcks islandske tropper? Et avancement til knockout-kampene giver odds 1,70, mens et islandsk exit omvendt fordobler indsatsen på Oddset.

Spil på EM ved Danske Spil*: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/em-2016