Hvem vinder Champions League 2017/18? Se odds her

Hvem vinder Champions League 2017/18? Se odds her
Emne: CL & EL
Af , Man. 4. sep. 2017, 20:09
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på artikler

Slår favoritterne til i Champions League 2017/18 eller havner trofæet hos en outsider? Se de bedste odds på CL-vinderen og få en håndfuld spændende tips. Byd gerne ind med tanker om, hvor værdien skal findes.

 

Bliver det mon Zinedine Zidanes sejrsvante Real Madrid, der gentager triumfen og vinder Champions League-trofæet for trejde år i træk?

 

Hvad kan vi forvente af Barcelona og skal vi måske nærmere mere have et godt øje til storsatsende Paris Saint-Germain med forstærkninger som Neymar, Dani Alves og kæmpetalentet Kylian Mbappé?

 

Og hvad kan de engelske Premier League-mandskaber udrette med deres stjernebesatte hold?

 

Bookmakerne: Real Madrid er Champions League-favoritter

Det var et usædvanligt stille transfervindue for Real Madrid, der dog valgte at rydde lidt op i truppen og skille sig af med breddespillere som James Rodríguez, Morata, Danilo, Fábio Coentrão og Pepe.

 

Så det er en lille, sammensluttet Real Madrid-trup med Cristiano Ronaldo i front, der skal nedkæmpe konkurrenterne og sørge for at CL-trofæet bliver på Santiago Bernabéu.

 

Selv uden de store Galácticos-indkøb har bookmakerne valgt at gøre Real Madrid til favoritter til at vinde Champions League 2017/18. Men det er med storklubber som Barcelona, Bayern München og PSG lige i hælene, mens også de engelske mandskaber presser på for at kunne blande sig i forfølger-feltet.

Champions League 2017/17: Vinderodds

Bedste odds Bookmaker
Real Madrid 5,00
Danske Spil
FC Barcelona 8,00
Unibet
Bayern München 8,00 Bet365
Paris SG 8,50
Betsafe
Manchester City 12,50
Betsafe
Manchester United 14,00 NordicBet
Juventus 18,00 888sport
Chelsea 18,00 Danske Spil
Liverpool 24,00 888sport
Atletico Madrid 25,00 NordicBet
Dortmund 41,00 NordicBet
Napoli 41,00
Bwin
Tottenham 41,00
Bet365

Fransk sejrsparade i Gruppe B

PSG stod bag sommerens helt store transfer-scoop, da de fik lokket Neymar til den franske hovedstad. Og den elegante Neymar har indtaget Paris med manér og sluttet sig til den lille brasilianske klan med Thiago Silva, Marquinhos, Lucas Moura og den tidligere Barca-kammerat Dani Alves.

 

Sidste år havde PSG presset mægtige Barcelona helt ud i tovene efter de besejrede katalanerne med 4-0 i første opgør på Parc des Princes. Men de kunne ikke gøre arbejdet færdigt og 6-1 lektionen i returen på Nou Camp må stadig gøre ondt på PSG-spillerne.

 

Neymar er ikke kommet for at samle på 2.pladser og PSG må forventes at komme blæsende fra start i gruppespillet. Der er lagt op til nogle underholdende kampe og mon ikke mange fodboldfans især ser frem til bragene mod Bayern München.

 

PSG vinder Gruppe B: odds 1,95 hos Danske Spil CV:55%

Der er hentet spillere ind fra højeste hylde og få klubber kan matche PSG, der har stjernespillere på alle positioner. Der vil selvfølgelig være stor fokus på Neymar, men der er også spændende at se, hvad Dani Alves og Mbappé kan bidrage med. Det kan blive meget tæt kamp om førstepladsen, da det tyske storhold Bayern München er mere sammenspillet og virker bedre organiseret. Men PSG har flere offensive strenge at spille på og Cavani/Neymar/Mbappé angrebet kan bombe PSG til førstepladsen.

Alternativt spil:
Bayern München og PSG går videre: odds 1,20 hos Danske Spil CV: 90%
Det var en hård lodtrækning for Anderlecht og Celtic, der skal op mod monster-klubberne PSG og Bayern München. Det vil være en kæmpe-sensation, hvis de lykkes for Anderlecht eller Celtic at blande sig i kampen om billetterne til ottendedelsfinalerne.
Bayern München og PSG er storfavoritter til at gå videre til play off.

PSG starter CL-gruppespillet med en tur til Skotland og Paris-klubben er storfavoritter påCeltic Park, når den danske forsvarsspiller Erik Sviatchenko og Celtic skal forsøge at bremse PSG-stjernerne.

 

Kongen af England: Hvem bliver bedste engelske CL-mandskab?

Kan man købe sig til succes i Champions League? Det lykkedes i hvert fald ikke sidste år, hvor de pengestærke, engelske storhold endnu engang blev ramt af den engelske syge og skuffede fælt på den store Champions League-arena.

 

Det endte faktisk med, at det var Kasper Schmeichel og sensationsklubben Leicester, der nåede længst og repræsenterede den stolte britiske fane frem til deres exit efter kvartfinalerne.

 

Specielt Tottenham med Christian Eriksen skylder på CL-kontoen efter de røg ud allerede efter gruppespillet sidste år. De er dog igen havnet i en svær gruppe med Real Madrid, Dortmund og APOEL.

 

Men Premier League-toptrænerne Mourinho, Pep, Conte, Klopp og Pochettino skal have rystet taktikposen i deres jagt på det eftertragtede Champions League-trofæ.

 

Bookmakerne mener, at vi skal kigge mod Manchester for at finde det stærkeste, engelske kort i bunken:

Premier League-hold der når længst:

Bedste odds Bookmaker
Manchester City 3,00 Bet365
Manchester United 3,25 Bet365
Chelsea 4,00 Bet365
Liverpool 7,00 Bet365
Tottenham 11,00 Bet365

Kom gerne med jeres bud på hvilket Premier League-hold i har mest fidus til?

 

Manchester United stormer igennem gruppekampene

José Mourinho kan være pænt tilfreds med lodtrækningen, hvor gruppemodstanderne bliver Benfica, CSKA Mosvka og schweiziske Basel.

 

Umiddelbart er Benfica største forhindring, men portugiserne har igen solgt deres største stjerner i sommerens transfervindue, da keeperen Ederson er røget til Manchester City, backen Nélson Semedo er taget til Barcelona og holdets topscorer Konstantinos Mitroglou er skiftet til Marseille.

 

Manchester United har såmænd også været på indkøb hos Benfica og hentet den svenske forsvarsspiller Victor Lindelöf, så det virker umiddelbart som en ret svækket Benfica-trup, der har fået forstærkninger som Eintracht Frankfurt-reserven Haris Seferovic og den brasilianske back Douglas Pereira, der i sidste sæson rykkede ned med Sporting Gijón.

Manchester United vinder Gruppe A til odds 1,42 hos Danske Spil

Manchester United har fået en suveræn start i Premier League og kommer ind til gruppespillet med en stærk trup, hvor Pogba ser ud til at have fundet sig til rette på holdet, da Matic giver mere balance og sikkerhed. Og så har den stærke angriber Lukaku fået snøret målstøvlerne og kan blive afgørende for Uniteds succes i Champions League. 

CSKA Moskva sluttede sidst i gruppespillet sidste år, hvor de havnede i dynamitpulje med Monaco, Leverkusen og Tottenham. Det er mere overkommelig modstandere denne gang, men det vil alligevel være en overraskelse, hvis det skulle lykkes for russerne at gå videre.

 

Endelig har vi Basel, der heller ikke udrettede det store i gruppespillet sidste år. Det blev til 2 point og dermed en sidsteplads i gruppen med Arsenal, PSG og Ludogorets. Men Basel har dog fået fat i bomberen Ricky van Wolfswinkel, som er kommet flyvende fra startblokken siden skiftet fra hollandske Vitesse.

 

Champions League-gruppespillet starter den 12. september.

Relaterede artikler
25/08-2017 22:34 CL & EL: Storkampe i vente og østeuropæisk til FCK

Læs kommentarer (0)

Bookmaker anmeldelser