Når Crystal Palace og West Ham mødes lørdag eftermiddag på Millennium Stadion i Cardiff afgøres det hvilken af klubberne som følger West Bromwich og Norwich i Premier League i næste sæson.

Der er tale om den såkaldte Football League Play-Off finale og reglerne er ganske klare, det hold som vinder lørdagens kamp spiller i næste sæson i Premier League med deraf følgende millionindtægter fra TV og sponsoraftaler.

At West Ham er nået så langt er ikke en overraskelse idet klubben før sæsonstarten var spået en hurtig tilbagevenden til Premier League efter nedrykningen sidste år. Derimod var det ikke forventet at Crystal Palace ville nå så langt, men efter Ian Dowie overtog trænerrollen i december
har holdet været som forvandlet.

Til lørdagens kamp fremstår West Ham som favoritter og klubben råder også over en trup uden skader, derimod må Crystal Palace undvære angriber Julilan Grey samtidig med at der er tvivl om forsvarsspiller Danny Granville. Helt at afskrive Palace skal man ikke, klubben har overrasket gang på gang de seneste måneder og viste i Play-Off kampene
mod Sunderland at de besidder et stort fighterinstinkt.

Hos verden største spillebørs Betfair* hvor man kan spille på kampen helt til sidste dommerfløjt. En sejr til Crystal Palace handles i øjeblikket til odds 3,55 og uafgjort udbetaler odds 3,25. En sejr til West Ham belønnes med odds 2,38 hos Betfair*.

Tror man det bliver en kamp med under tre mål giver dette odds 1,75 hvorimod 3 eller flere mål udbetaler odds 2,32 hos Betfair*.

Uden tvivl en spændende kamp i vente, hvor specielt den kunde hos Betfair* som købte en oprykning til Crystal Palace før Ian Dowie overtog ledelsen til odds 1000 håber på en sejr til "The Eagles".