I Lørdagens opgør på Old Trafford hvor Manchester United tager mod Chelsea skal hjemmeholdet vinde hvis de vil bevare chancen for at ende på andenpladsen i Premier League i denne sæson.

Sæsonen som startede lovende for begge klubber har udviklet sig i en noget negativ retning idet Chelsea efter den skuffende exit i Champions League turneringen ikke har mulighed for at vinde nogle pokaler i år. Alex Ferguson og hans mandskab har heller ikke levet op til de store forventninger og selvom klubben har nået FA Cup finalen hvor Milwall bliver modstanderen har det ikke været en god sæson for United.

Specielt de seneste par uger har United ikke været overbevisende og selv med en sejr over Chelsea er man ikke sikret den andenplads som giver automatisk kvalifikation til næste sæsons Champions League, da Chelsea inden dagens kamp er fire point foran i tabellen med kun to kampe tilbage.

Hos Chelsea er man uden tvivl stadig skuffet over onsdagens resultat mod Monaco og spørgsmålet til lørdagens kamp er hvilket af holdene som formår at generere den største kampmoral. På den positive side er der dog tale om to verdensklasse mandskaber og hvis spillerne ellers er motiverede venter der et spændende opgør med forhåbentlig masser af mål.

Hos verden største spillebørs Betfair* hvor man kan spille på kampen helt til sidste dommerfløjt handles en sejr til Manchester United i skrivende stund til odds 2,30 og uafgjort udbetaler odds 3,35. En sejr til Chelsea belønnes med odds 3,65 hos Betfair*.