Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Brøndby har ikke formået at vinde over ærkerivalerne fra FC København i Parken i de seneste 15 Superligaopgør. Den seneste sejr til de blå-gule skal man mere end 10 år tilbage i historiebøgerne til 19. september 2004 for at finde, hvor Morten Skoubo viste vejen til netmaskerne med to mål i Brøndbys sejr på 3-1.

Udsigterne tegner endnu mere dystre for Brøndby til søndagens New Firm, idet drengene fra Vestegnen må undvære profiler som Thomas Kahlenberg, Johan Elmander, Dario Dumic og Christian Nørgaard, der alle er ude med karantæne.

Disse facts har Oddset-spillerne øjensynligt også skelet til, når krydserne er blevet sat, for ugen igennem er indskuddene væltet ind på FC København.

- Oddset-spillerne har en historisk lav tiltro på Brøndby. Selvom oddset steg fra 4,30 til 5,30 efter Brøndbys pokalexit onsdag imod SønderjyskE, så kommer kun 10% af alle indskud på Brøndby. Det er uhørt lavt, siger Content Manager for Oddset Hans-Henrik Busk Stie.

FC København snublede senest i Superligaen med nederlag mod OB, men det er tilsyneladende ikke noget, der har påvirket Oddset-spillerne tiltro på københavnerne.

- New Firm er altid en kæmpe kamp på Oddset, men til søndagens kamp oplever vi alligevel en ekstraordinær stor interesse for spil på FC København. Mere end 80% af pengene falder på sejr til Løverne, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.