Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Danske Spils kunder tror ikke på dansk håndbold-succes ved EM i Sverige. Spiltendenserne før turneringen viser nemlig historisk lav tiltro til kvindelandsholdet.

De danske håndboldkvinders EM starter mandag aften, hvor landstræner Klavs Bruun Jørgensens spillere møder Montenegro i den første kamp.

Danske Spil* meddeler før turneringsstart, at danske håndboldfans ikke har de store forventninger til det danske landsholds præstationer i turneringen i Sverige.

- Vi har ikke set så lav tiltro til holdets vinderchancer i de seneste mange år. Kun lidt over fem procent af spil på den endelige EM-vinder er placeret på Danmark, og det er det laveste, vi har set i nyere tid, siger Jan Trier, oddssætter hos Danske Spil*.

Danskerne tror dog, at Danmark vinder den indledende pulje, hvor holdet udover Montenegro møder Ungarn og Tjekkiet. Går Danmark videre til mellemrunden, venter der allerede der benhård modstand i form af nationer som Norge, Rusland og Rumænien.

Danske Spils kunder vurderer i stedet, at guldmedaljerne ender hos vores norske naboer.

- Vi har Norge som guldfavoritter, og det er danskerne helt enige i. Næsten halvdelen af spil på EM-vinderen er faldet på dem, siger Jan Trier.

Danmark som vinder af gruppe C er til odds 1,60, mens Danmark som europamester giver pengene 15 gange igen.

Se Danske Spils EM-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/h%C3%A5ndbold/international/em-(damer)